Bestel hier los vlees!

Wilt u geen vleespakket, maar liever los vlees bestellen? Dat kan ook. Wij hebben elke maand een ander aanbod. Kwaliteitsvlees voor de echte vleesliefhebber!

Deze maand:


 • Rib roast
 • Varkensfilet schnitzel
 • Tournedos uit het middenstuk
 • Iberico entrecote
 • Porc steak
 • USA black angus ribeye
 • Gevulde en gebraden kalkoen
 • Gegaarde en gevulde filet rollade
 • Gebraden kalfswangen

Rib roast prijs per kilo €20,95, stukken wegen ongeveer 350 gram per stuk

Rib roast is een uniek stuk vlees, afkomstig van de Ierse Black Angus rund. Het gras wat deze runderen eten heeft door de wind van zee een zilte smaak gekregen en dat proef je terug in het vlees. Een stuk vlees met pit voor de echte liefhebber!

Direct rib roast bestellen

Varkensfilet schnitzels prijs per 100 gram €1

Een echte aanrader zijn onze varkensfilet schnitzels. Deze zijn in doosjes van 10 stuks verpakt.

Direct varkensfilet schnitzels bestellen

Rollade

In ons assortiment hebben we verschillende soorten rollades. Onze rollades wegen minimaal 500 gram. Aangegeven prijs is de prijs per kilo.

 • Varkensrollade [€9,95]
 • Magere runderrollade [€13,95]
 • Ribeye rollade met angus kruiden en mosterd [€23,75]
 • Ierse lamsbout rollade met rozemarijn en mint [€21,95]
 • Porterhouse steak [€24,95]

Direct rollade bestellen

Picanha(runderstaartstuk) €15,75 per kilo

Een geliefd stuk vlees in de Braziliaanse en Argentijnse keuken. Gemakkelijk van te voren te bereiden: drie uur in de oven op 50 graden. Daarna met de vetlaag op de BBQ leggen. Super lekker en een keer wat anders!

Direct picanha bestellen

Tournedos

Van de zuid Amerikaanse black angus rund een zeer geliefst stukje vlees super zacht let op voor je het gaat bakken grillen of BBQ laat het vlees op kamertemperatuur komen en na het klaar maken, laat het vlees even rusten en als je het gaat serveren even in de oven voor de temperatuur of even op de gril (BBQ)

Direct tournedos bestellen

Iberico entrecote ( prijs per kg € 29,75 na gewicht per stuk vacuum)

het zwarte varken uit Spanje die bekend staat om ze gedroogde hammen maar de rest van het varken is ook heerlijk,dat komt dat het varken eiken en beuken nootjes eet krijg het vlees heerlijke smaak, een randje vet is niet erg het zijn gezonde vetten ,onverzadige vetten erg lekker op de BBQ of grill plaat beetje rose van binnen 60 Gr kern

Direct iberico entrecote bestellen

Upper-Wicklow lamb

dankt zijn naam aan de wicklow Mountains aan de oostkust van Ierse zee staat bekend om zijn prachtige landschap en ongerepte natuur en diversiteit in vegetatie en planten en kruiden en zijn Alantische regens geven dit lamsvlees een heerlijke en pure zilte smaak,hou de kern op 60graden voor de liefhebbers en voor save 73graden eet smakelijk

Direct Upper-Wicklow lamb bestellen

Porc steak

is een varkenribkarbonade met verlengde ribbeen en is gepekeld daar door geeft het Een malse smaak lijkt op ham en het heerlijke kruiden korstje van Provençaalse kruiden heerlijk voor op de BBQ rosé gegrild is het lekkerst 63graden kern ze zijn ze zijn tussen 325gr en 380gr weer iets anders op de BBQ .

Direct porc steak bestellen

USA black angus Ribeye

USA Beef is afkomstig van Black Angus en Hereford runderen,ze grazen uitsluitend in de vrije natuur eten daar gras en kruiden,in de eindfase krijgen de runderen een speciaal graandieet door dit graan dieet word het vlees fijn doorregen met intramusculaire vet de gezonde vetten tussen het magere spierweefsel,dit maakt het rundvlees malser, sappiger en smaakvoller.Door zijn malsheid en smaak onderscheid USA beef zich van andere runderen.

Direct USA black angus ribeye bestellen

Tomahawk Steak

de Tomahawk biefstuk,zo genoemd vanwege de gelijkenis met Tomahawk een grote versie van de been Frenched Rib eye steak. Het bot wordt overgelaten om de smaak van deze smaakvolle cut versterker de Frenched-stijl bot zorgt ook voor dramatische en elegante presentatie,perfect voor het indruk op u gasten, gegrild of op de BBQ of roosteren

Direct tomahawk steak bestellen

Ossobuco

itiaanse klassieker kalfschenkel met tomate saus en pasta

Direct ossobuco bestellen

Kalkoen gevuld en gebraden

Een gebraden kalkoen van ca 2 kilo waarvan de borst en dij ontbeend zijn,de kalkoen is gevuld met een farce van gevogelte,appel,pruimen,abrikozen,preisselberen,pitstachenoten,slagroom en een scheutje Amaretto.Een heerlije eenvouding te bereiden produkt.in de oven:verwijder de verpakking en wikkel de kalkoen in aluminiumfolie met de glimmende zijde naar binnen,vervolgens in een voorverwarmde oven 145 graden gedurende+/ 45 minuten,verwijder de folie en plaats de kalkoen terug in de oven nog 15 minuten voor een korstje.

Direct Kalkoen bestellen

Gevulde gebraden varkenfilet

Een varkensfilet geinjecteerd met kleurzout en gevuld met gekruiden gehakt mengels van gedroogde pruimen,abrikozen en krenten,en dan op lage temperatuur gegaard,zowel warm als koud te eten als voor gerecht of warm voor het hoofd gerecht,als hoofdgerecht een voor verwarmde oven op 125 graden,wikkel het in aluminimunfolie met de glimmende zijde naar binnen +\- 45 minuten.

Direct varkensfilet bestellen

Gegaarde kalfswangen.

Een delicatessen op lage temperatuur gegaarde kalfswangen met heerlijke gekruiden jus super zacht weer iets anders bij het kerstdiner per stuk +/-200gr vacuum op te warmen in heet water of magnetron,

Direct kalfswangen bestellenKalfsborst gevuld

Oven heerlijke kalfsborst gevuld met kalfsgehakt heerlijk te bereiden in de oven verwarm de oven voor op 180 graden en dan een kwartier in de...

Lees meer

Ossobuco

Ossobuco klassieker kalfschenkel uit de oven met pasta,

Benodigdheden kalfschenkel,tomaten, pasta naar keuze olijf olie...

Lees meer

Buffet

buffet bestellen in de Hoeksche Waard

Uw buffet compleet verzorgd én met vers bereide producten. Gemakkelijker kan het niet!

Bestel Direct

Barbecue

barbecue bestellen in de Hoeksche Waard

Om uw vingers bij af te likken: heerlijk gekruid kwaliteitsvlees voor op de barbecue.

Bestel Direct

Betalen met

 • Vooruitbetalen
 • Contant bij afleveren

 

JR Meat & Steak
Dauwbraam 5
3297 WL Puttershoek

Tel. 06-12433891
info@meatandsteak.nl

Direct contact
Laat uw gegevens achter op het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Direct contact

JR Meat & Steak
Dauwbraam 5
3297 WL Puttershoek