‘Lekker vlees-tips’

Wilt u echt lekker vlees eten? Lees dan onderstaande tips van onze chef-kok.

  • Laat uw vlees voordat u het gaat bereiden eerst op kamertemperatuur komen. Bereid daarna pas het vlees.
  • Gaar uw vlees bij lage temperatuur
  • Grote stukken vlees of rollade? Gebruik een vleesthermometer om de temperatuur te meten
  • Laat grote stukken vlees vooraf in de oven op 50 graden een paar uur voorgaren. Dan hoeft u alleen nog te grillen of te braden voor een korstje en een bruine kleur. Ideaal als u een aantal mensen te gelijk een lekker stuk vlees wilt serveren of naar eigen wens wilt serveren.
  • Is het vlees klaar? Laat het even in aluminium folie rusten voordat u gaat eten. Dit is vooral goed voor rood vlees.

Ideale vleestemperaturen

De één houdt van een doorgebakken stuk vlees, de ander van medium. Maar hoe controleer je dat? Meet de temperatuur van uw vlees met een vleesthermometer.

Temperaturen van vlees:

Rood                45 graden
Medium           55 graden
Rosé                 60 graden
Doorbakken     68 graden of hoger

 

Buffet

buffet bestellen in de Hoeksche Waard

Uw buffet compleet verzorgd én met vers bereide producten. Gemakkelijker kan het niet!

Bestel Direct

Barbecue

barbecue bestellen in de Hoeksche Waard

Om uw vingers bij af te likken: heerlijk gekruid kwaliteitsvlees voor op de barbecue.

Bestel Direct

Betalen met

  • Vooruitbetalen
  • Contant bij afleveren

 

JR Meat & Steak
Dauwbraam 5
3297 WL Puttershoek

Tel. 06-12433891
info@meatandsteak.nl

Direct contact
Laat uw gegevens achter op het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Direct contact

JR Meat & Steak
Dauwbraam 5
3297 WL Puttershoek